Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Adama finalizează 298 de apartamente şi 38 de vile în Ploieşti

A.T. Piaţa Imobiliară /

Dezvoltatorul imobiliar Adama va finaliza, în acest an, prima fază a celor două proiecte din Ploieşti - Evocasa Uptown şi Evocasa Orizont. Cifra totală a investiţiilor pe care Adama le face în Ploieşti, în primele faze ale celor două complexuri imobiliare, se ridică la 20 milioane de euro, arată un comunicat de presă remis redacţiei.

În Evocasa Orizont, se vor finaliza, în iunie, 118 apartamente şi 38 de vile. Apartamentele sunt dispuse în patru blocuri dispuse pe parter şi patru etaje. Cele 38 de vile sunt dispuse circular în jurul blocurilor conform unui plan urbanistic elegant.

În decembrie, dezvoltatorul va finaliza şi prima fază a Evocasa Uptown, însumând 180 de apartamente de una, două şi trei camere. Blocul este structurat pe 18 etaje şi oferă o privelişte de ansamblu asupra zonei. Complexul se află lângă centrul comercial Kaufland şi în apropiere de centrul Ploieştiului.

Preţurile de vânzare încep de la 38.565 euro + TVA pentru Evocasa Uptown şi de la 62.403 de euro + TVA pentru un apartament în Evocasa Orizont.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional