Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

ADAMA:Nevoia de lichidităţi a schimbat piaţa rezidenţială

A.T. Piaţa Imobiliară /

Nevoia de lichidităţi a schimbat piaţa rezidenţială

După câţiva ani de dominaţie a ofertanţilor, când preţurile locuinţelor creşteau de la lună la lună, iar proprietăţile se vindeau ca pâinea caldă, piaţa rezidenţială s-a domolit în favoarea cererii. În ultimul an, toţi cei care îşi doreau un apartament s-au hotărât să mai aştepte, să prospecteze, să fie siguri că au făcut cea mai bună alegere, apreciază conducerea Adama, cunoscut dez-voltator de locuinţe noi.

Pentru că planurile Adama pentru România sunt pe termen lung, dezvoltatorul israelian oferă acum câteva modalităţi de plată noi: colaborare cu băncile mari precum BCR sau Bank Leumi cu scopul de a înlătura birocraţia, avans de doar 5%, sprijinirea achiziţiei de locuinţe prin programul Prima Casă, plata ratelor la Prima Casă în primul an.

Oficialii Adama au arătat, într-un comunicat de presă remis redacţiei, că nevoia de lichidităţi a schimbat piaţa rezidenţială prin scăderea preţurilor, uneori spectaculoasă, de cele mai multe ori în nişte procente rezonabile. Dar această descreştere a avut un rezultat bulversant: oamenii au hotărât să aştepte în continuare, până când piaţa se va stabiliza.

Proiectele Adama sub brandul Evo Casa sunt construite în zone centrale din Iaşi, Bacău, Ploieşti, Braşov, iar în Bucureşti - în Titan, păstrând zona super-centrală a Capitalei pentru proiectul de lux Evocasa Selecta, construit în zona Foişorul de Foc. Adama va livra, în acest an, peste 500 apartamente. Compania mai are în construcţie alte câteva mii, lucru ce dovedeşte convingerea că economia îşi va reveni, a declarat Asher Lax, Sales & Marketing Manager Adama.

Cotidianul Bursa

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional