Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Adama vinde ultimele apartamente din Evocasa Armonia

F. A. Piaţa Imobiliară /

Din totalul de 262 de apartamente repartizate în două clădiri, în prezent a mai rămas de vânzare doar 20% din ansamblul rezidenţial Evocasa Armonia, arată un comunicat de presă.

"Tinerele familii care au optat pentru un apartament în Evocasa Armonia au avut în vedere faptul că diferenţa dintre un apartament nou într-un ansamblu rezidenţial care îţi oferă confort şi siguranţă şi unul vechi de 40 de ani, situat în aceeaşi zonă este de doar câteva mii de euro. Mai mult decât atât, clienţii noştri s-au convins că apartamentele vechi nu beneficiază de acelaşi grad de confort şi siguranţă, de dotările şi toate celelalte facilităţi oferite de un complex rezidenţial", a declarat Asher Lax, VP Marketing & Sales Adama.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional