Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

ADVERTORIALMoldova Center, proiect din centrul Iaşiului reinventat la standarde înalte

Piaţa Imobiliară /

Moldova Center, proiect din centrul Iaşiului reinventat la standarde înalte
  • document ataşat Moldova Center
    apasă aici pentru a descărca.

    După obţinerea recentă a autorizaţiei de construcţie, săptămâna aceasta încep lucrările la reconversia Moldova Mall într-un centru de birouri şi retail. Finalizarea procesului de reconversie şi a lucrărilor de amenajare este estimată pentru prima jumătate a anului 2015.

    MOLDOVA CENTER va avea o suprafaţă închiriabilă totală de 14.500 mp, dintre care 11.600 mp sunt destinaţi spaţiilor de birouri, cu o generoasă suprafaţă închiriabilă de aproximativ 2.350 mp pe etaj. Proiectul beneficiază de finisaje şi dotări standard, încadrate în clasa A şi de o serie de tehnologii verzi, având ca obiectiv obţinerea certificării BREEAM "Very Good". Eficienţa şi consumul de energie scăzut ocupă un loc important în lista de priorităţi ale proiectului, astfel încât noile spaţii vor fi dotate cu sistem de iluminare cu LED, BMS, sistem modern de aer condiţionat şi ventilaţie şi se vor bucura de lumină naturală 360°, la toate etajele.

    "Am avut grijă ca proiectul de arhitectură şi amenajare să includă cele mai bune specificaţii tehnice. MOLDOVA CENTER se adresează unor categorii de companii care îşi doresc un sediu hipercentral, eficient, cu dotări moderne. Proiectul are toate premizele să devină o emblemă a oraşului." - a declarat investitorul privat Gheorghe Iaciu, proprietarul proiectului, privind decizia de a investi în reconversia clădirii.

    Acest important centru de birouri şi de retail este amplasat la numărul 1 al străzii Palat, în cea mai prestigioasă zonă a municipiului Iaşi, reşedinţa de judeţ care înregistrează una dintre cele mai dinamice dezvoltări pe piaţa de birouri românească.

    Perimetrul în care este situat MOLDOVA CENTER beneficiază de o accesibilitate excelentă, prin toate mijloacele de transport şi de vecinătatea cu cele mai importante puncte de atracţie ale Iaşiului: Palatul Culturii, Catedrala Sf. Nicolae, Prefectura, Primăria Municipiului, Biserica Trei Ierarhi şi Biserica Metropolitană.

    Mulţumită localizării hipercentrale şi regimului de înălţime (Parter + 6 Etaje), Moldova Center oferă o privelişte deosebită asupra Iaşiului şi a împrejurimilor sale.

    Birourile de clasa A ocupă etajele 2-6 ale clădirii la care se adaugă o zonă generoasă de retail, situată la parter şi etajul 1, în care se află spaţii comerciale, restaurante, diverse servicii, facilităţi banking, magazine de modă, bijuterii şi cosmetice, precum şi un supermarket Billa.

    Proiectul dispune de 230 locuri de parcare pentru autovehicule şi 80 locuri de parcare pentru biciclete şi motociclete.

    În spaţiile de birou urmează să lucreze peste 1.150 oameni, cea mai mare parte fiind locuri de muncă nou create de companiile care urmează să închirieze.

    Moldova Center devine astfel un proiect inovativ şi emblematic pentru centrul Iaşiului, îmbinând într-un mod echilibrat spaţiile de birouri cu cele de retail, răspunzând perfect nevoilor actuale de dezvoltare ale oraşului.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Smart City

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Consilier

    Companii

    Internaţional