Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

AFI a obtinut PUZ pentru centrul comercial Bucurestii Noi

A.D. Investiţii /

AFI Europe Romania a obtinut aprobarea Planului Urbanistic Zonal in vederea realizarii proiectului centrului comercial din cartierul Bucurestii Noi, amplasat pe terenul fostei platforme industriale Laromet.

Dezvoltatorii israelienii detin aici un teren de 12,5 hectare, pe care vor putea construi un centru comercial cu subsol+parter+etaj+etaj, respectiv o suprafata de aproximativ 32.000 mp. De asemenea, in PUZ mai este prevazuta constructia unei cladiri de birouri cu 16 etaje, respectiv o suprafata de aproximativ 20.000 mp, a unui ansamblu rezidential compus din 3 imobile cu cate 14 etaje, un magazin de bricolaj si o parcare supraterana.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional