Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

AFI Europe a inaugurat AFI Park 1

F. A. Piaţa Imobiliară /

AFI Europe, dezvoltatorul AFI Palace Cotrocenia deschis astăzi AFI Park 1 şi a anunţat începerea construcţiei pentru AFI Park 2, după finalizarea în numai 14 luni, a primei clădiri din proiectul celor cinci clădiri de birouri clasa A cuprinse de AFI Park.

AFI Park 1 are o suprafaţă totală construită de aproximativ 20.000 mp (14.000 mp deasupra solului şi 6.000 mp subterani) şi o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 11.000 de mp distribuiţi pe zece etaje la suprafaţă şi două subsoluri.

Viitoarea clădire, AFI Park 2, este prevăzută pentru a fi deschisă în al doilea trimestru din 2014. Constructorii anunţă că va fi o clădire mai mare ca suprafaţă, cu o amprentă extinsă la 1.600 mp per etaj. Planul AFI este de a conecta AFI Park 2 cu AFI Park 3.

"Strategia noastră de investiţii vizează dezvoltarea portofoliul de proiecte imobiliare: pe termen scurt concentrându-ne asupra AFI Park 2, AFI Palace Ploieşti, AFI Palace B.Noi şi AFI Palace Arad, iar pe termen mediu şi lung ne focusăm pe AFI Park 3, 4 şi 5 şi pe dezvoltarea centrului de afaceri AFI situat pe Şoseaua Progresului. Faptul că Bucureştiul are un spaţiu de birouri de 2 milioane de metri pătraţi raportat la 2,5 milioane de persoane, comparativ cu Praga care are 3 milioane metri pătraţi de spaţiu de birouri pentru 1,3 milioane de oameni, ne arată că Bucureştiul are un potenţial mare de creştere. În plus, vedem o tendinţă a companiilor de IT de a-şi reloca şi consolida o parte din operaţiuni în România", declară David Hay, CEO AFI Europe România.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional