Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

AFI Europe livreaza prima cladire de birouri

A.D. Investiţii /

AFI Europe livreaza prima cladire de birouri

Dezvoltatorul AFI Europe Romania a lansat prima cladire de birouri clasa A din complexul AFI Park. Pana in al doilea trimestru al anului 2014 urmeaza sa fie predata a doua cladire din complex. Ansamblul de birouri este construit adiacent centrului comercial AFI Palace Cotroceni din Bucuresti. Fiecare din cele 5 cladiri de birouri prevazute in proiect are o suprafata inchiriabila de peste 10.000 mp. Celelalte cladiri vor fi construite ulterior, cate una pe an, au precizat reprezentantii AFI Europe Romania.

Constructia la prima cladire de birouri a inceput in iunie 2011, iar lucrarile au fost finalizate in august 2012. O suprafata de 5.000 de metri patrati a fost deja predata chiriasilor, suprafata totala inchiriata fiind de 7.000 mp.

Compania AFI Europe activeaza pe piata din Romania din 2005, fiind dezvoltatorul si administratorul centrului comercial AFI Palace Cotroceni. Pe langa continuarea proiectului de birouri din Cotroceni, AFI Europe Romania are in curs de dezvoltare in intervalul 2012-2013 alte trei proiecte de centre comerciale: AFI Palace Ploiesti, AFI Palace Arad si AFI Palace Bucurestii Noi.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional