Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

AFI Palace Ploiesti este finalizat

A.D. Piaţa Imobiliară /

AFI Palace Ploiesti este finalizat

Dezvoltatorul imobiliar AFI Europe Romania a inaugurat centrul comercial AFI Palace Ploiesti, in urma unei investitii de peste 50 de milioane de euro.

Centrul comercial, dispune de o suprafata inchiriabila totala de 33.000 mp, la deschidere, fiind inchiriat in proportie de aproape 100%.

Centrul comercial are ca ancora un hypermarket modern Cora, care ocupa 13.000 mp, peste 100 de magazine, precum si 7.000 mp de spatii de divertisment, incluzand un cinematograf cu 6 sali de proiectie, precum si un patinoar interior.

"Cand am luat decizia de a construi AFI Palace Ploiesti, am studiat mai intai nevoile si dorintele locuitorilor din Ploiesti. Am aflat ca exista o cerere foarte mare ca cele mai bune branduri de fashion nationale si internationale sa fie prezente in centrul Ploiestiului. Avand acest lucru in vedere, am dezvoltat in centrul orasului acest mall modern ce ofera vizitatorilor mix-ul corect de fashion, servicii, divertisment si restaurante", a declarat David Hay, CEO AFI Europe Romania.

Constructia proiectului a fost executata cu success in doar 16 luni de contractorul Danya Cebus Rom, companie din cadrul grupului AFI.

AFI Europe opereaza in Romania din 2005. Compania a dezvoltat si gestioneaza centrul comercial AFI Palace Cotroceni. Adiacent, compania dezvolta in prezent AFI Park, un ansamblu de birouri de clasa A, ce va dispune la finalziare de peste 60.000 mp inchiriabili.

Prima cladire, AFI Park 1, cu o suprafata inchiriabila de 12.200 mp, a fost inaugurata in septembrie 2012. Compania are acum in dezvoltare urmatoarele doua cladiri din ansamblu, ce vor fi inaugurate in aprilie, respectiv noiembrie 2014, fiecare cu o suprafata totala inchiriabila de 12.200 mp.

In viitorul apropiat, compania va dezvolta proiectele de retail, AFI Palace Arad, un centru comercial de 30.000 mp inchiriabili si AFI Palace B.Noi, un centru comercial de 36.000 mp inchiriabili din nordul Capitalei.

Pe segmentul cladirilor de birouri, AFI va dezvolta AFI Business Park, un ansamblu clasa A de 50.000 mp inchiriabili.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional