Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

AFI Palace Ploiesti va fi inaugurat in octombrie 2013

A.D. Investiţii /

AFI Palace Ploiesti va fi inaugurat in octombrie 2013

Dezvoltatorul AFI Europe Romania a inceput la Ploiesti constructia unui nou centru comercial - AFI Palace Ploiesti. Acesta va avea o suprafata de 29.000 mp inchiriabili si presupune o investitie de aproximativ 40 milioane de euro.

Peste 60% din suprafata proiectului, respectiv 18.000 mp, este deja inchiriata, a declarat David Hay, CEO AFI Europe Romania.

Centrul comercial este situat in partea de NE a Ploiestiului, pe strada Gheorghe Doja si urmeaza sa fie finalizat in octombrie 2013. Lucrarile sunt executate de Danya Cebus, compania de constructii din cadrul grupului AFI.

AFI Palace Ploiesti va include un hypermarket de 13.000 mp, magazine de electrocasnice, telefonie mobila, moda, spatii de divertisment si restaurante. De asemenea, centrul va fi deservit de 1.000 locuri de parcare.

Alegerea Ploiestiului pentru aceasta noua investitie se datoreaza in principal dinamismului orasului si pietei de retail, estimata la 500 milioane de euro anual, precizeaza David Hay.

AFI Palace Ploiesti este al doilea proiect al companiei aflat in curs de dezvoltare, pe langa prima cladire de birouri din cadrul Afi Business Park Cotroceni, care va fi inaugurata in luna august a anului curent.

Tot in Bucuresti, in acest an urmeaza sa fie demarate lucrarile la centrul comercial AFI Palace Bucurestii Noi, cu o suprafata inchiriabila de aproximativ 30.000 mp

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional