Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Al doilea drum uzinal din Oradea este pe jumatate gata

I.D. Investiţii /

Al doilea drum uzinal din Oradea este pe jumatate gata

Lucrarile de executie ale drumului Uzinal II din Oradea sunt finalizate in proportie de 50%.

Executantul, societatea Selina, a demarat lucrarile la sfarsitul lunii august, perioada de executie stabilita fiind de sase luni.

Valoarea investitiei se ridica la suma de 4,4 milioane lei fara TVA. Drumul aflat in reabilitare iese in sensul giratoriu de pe str. Borsului si se unifica cu drumul uzinal I, paralel cu linia de tramvai. Proiectul prevede extinderea partii carosabile, dar si amenajarea a 286 locuri de parcare.

Cu ocazia unei vizite pe santier Mircea Malan, viceprimarul Oradei, a declarat:

"In acest moment, lucrarile sunt executate in proportie de mai bine de jumatate, atat din punct de vedere al suprafetei, cat si al valorii. Sunt sigur, ca reabilitarea acestui drum va contribui la dezvoltarea zonei industriale."

Partea carosabila va fi reabilitata prin lucrari de modernizare si asfaltare pe o lungime de 3,56 km (pe tronsoanele cu o singura banda de circulatie se va extinde cu banda lipsa, latimea partii carosabile va avea latimea de 7 m). Totodata se va realiza incadrarea cu borduri de beton de 20x25cm a partii carosabile.

Primaria Oradea a finalizat in aceste zile si lucrarile de amenajare ale drumului militar, dintre str. Traian Blajovici si str. Armatei Romane. Investitia a fost realizata in vederea decongestionarii si fluidizarii traficului rutier in zona Universitatii si a Cimitirului Municipal.

Strada este prevazuta cu doua benzi de circulatie si are o lungime de 750 m. Totodata, pe partea dreapta - sensul de mers dinspre str. T Blajovici spre str. Universitatii s-a amenajat un trotuar.

Primaria intentioneaza sa amenajeze in aceasta zona un parc de 1 ha.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional