Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

ALERTPrimul mall intrat în faliment, cumpărat cu 30,5 milioane de euro

Alina Toma Vereha Piaţa Imobiliară /

Primul mall din ţară intrat în faliment şi scos la mezat de lichidatorul judiciar se află în Oradea şi a fost vândut, astăzi, cu 30,5 milioane de euro plus TVA către compania SC "Shopping Center Holding" SRL din Bucureşti, ne-a declarat Andreea Anghelof, reprezentantul "Casei de Insolvenţă Transilvania", administratorul judiciar al dezvoltatorului "MLS Proiect Oradea" SRL. Mall-ul din Oradea ar fi trebuit să facă parte din lanţul Tiago. "MLS Proiect Oradea" SRL este o subsidiară a grupului irlandez "Mivan".

Domnia sa ne-a precizat că la licitaţie a mai depus ofertă o companie, dar care nu a îndeplinit condiţiile de participare. Andreea Anghelof ne-a spus: "Banii vor fi primiţi în 60 de zile. Astfel, principalul creditor - Unicredit Ţiriac Bank - îşi va recupera împrumutul acordat dezvoltatorului. Preţul obţinut a fost mai mare decât cel minim admis în licitaţie, de 30,29 milioane de euro plus TVA".

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional