Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Alexandru Nazare a cerut accelarea procedurii de aprobare pentru proiectele de reabilitare cai ferate

I.D. Investiţii /

Bucurresti, Gara de Nord

Bucurresti, Gara de Nord

Proiectele depuse spre finantate in cadrul Programului Operational Sectorial Transport aflate in prezent in evaluare la Comisia Europeana presupun o contributie nerambursabila in valoare de 1,73 miliarde de euro.

"In continuare 2012 va fi un an extrem de dificil, avand in vedere ca este un an al implementarii proiectelor dupa ce contractarea este aproape finalizata.", a declarat ministrul transporturilor si infrastructurii, Alexandru Nazare."Am solicitat Comisiei sa accelereze procedura de aprobare pentru proiectele de reabilitare a caii ferate Frontiera-Curtici-Km 614 si Coslariu-Simeria cu o valoare totala de 944 milioane euro, acestea doua fiind cele mai avansate in ceea ce priveste evaluarea Comisiei", a adaugat Nazare.

Comisia Europeana a rambursat in februarie 2012 plati de peste 125 milioane de euro in cadrul Programului Operational Sectorial Transport.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional