Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Alpine Bau incepe executia unui tronson al centurii Brasovului

I.D. Investiţii /

Alpine Bau incepe executia unui tronson al centurii Brasovului

Brasovul va beneficia din primavara lui 2013 de o centura ocolitoare la standarde europene. Contractul pentru executia tronsonului I DN 1 - DN 11 (7,29 km) din varianta ocolitoare a Brasovului a fost semnat in data de 10 martie 2012.

Castigatoarea contractului, in valoare de 30 de milioane de euro, este societatea Alpine Bau. Proiectul va fi realizat prin finantare din Fondul European pentru Dezvoltare Regionala (FEDR).

"Imi amintesc cate eforturi am facut in discutiile cu partenerii din Comisia Europeana pentru a putea asigura finantarea europeana pentru acest proiect in actualul POS-T. Este vorba de un contract care intregeste ambitiosul proiect de construire a variantei de ocolire a municipiului Brasov. Lucrarile pentru toti cei 13,63 km ai ocolitoarei vor incepe in aceasta luna, deci putem spune ca in primavara lui 2013 Brasovul va avea o centura ocolitoare la standarde europene si finantata din fonduri europene.", a declarat in cadrul evenimentului organizat cu ocazia semnarii contractului ministrul transporturilor si infrastructurii, Alexandru Nazare.

La data de 7 februarie 2012 a fost semnat contractul pentru lotul 2: Tronson III, DN 13 - DN 1 (6,34 km) din varianta ocolitoare a Brasovului, in valoare de 22,6 milioane euro, dar si contractul pentru "Supervizarea constructiei variantei de ocolire a Municipiului Brasov, Lot 1: Tronson I, DN 1 - DN 11 si Lot 2: Tronson III, DN 13 - DN 1", in valoare de 750 mii euro, ambele finantate din fonduri europene.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional