Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Ambulatoriul din Curtea de Arges va fi modernizat

A.D. Investiţii /

Ambulatoriului din Curtea de Arges va fi modernizat, dezvoltat si echipat cu fonduri europene, obtinute de Primaria Municipiului Curtea de Arges prin Programul Operational Regional. Valoarea totala a proiectului este de aproape 6,4 milioane lei, din care 5 milioane lei reprezinta asistenta financiara nerambursabila, au precizat reprezentantii Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud "Muntenia" cu ocazia semnarii contractului de finantare.

Investiţia se va derula pe parcursul a 14 luni. Contractul de lucrari ar putea fi atribuit de beneficiar pana la sfarsitul iernii sau poate chiar mai devreme, astfel incat lucrarile sa inceapa la primavara, a precizat Liviu Musat, directorul ADR Sud Muntenia.

Un proiect similar din judetul Arges urmeaza sa primeasca fonduri europene, respectiv ambulatoriul de la Mioveni, a adaugat domnul Musat.

La nivelul regiunii Sud Muntenia, prin POR au fost finantate pana in prezent sapte proiecte ce vizeaza imbunatatirea infrastructurii de sanatate, valoarea totala a cererilor de finantare ridicandu-se la 211 milioane de lei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional