Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Ambulatoriul Integrat al Spitalului Judetean Calarasi a fost inaugurat

I.D. Investiţii /

Ambulatoriul Integrat al Spitalului Judetean Calarasi a fost inaugurat

Primul proiect contractat prin Programul Operational Regional pe partea de infrastructura de santate la nivelul regiunii Sud Muntenia a fost finalizat.

Ambulatoriul Integrat al Spitalului Judetean Calarasi a fost inaugurat ieri in urma incheierii lucrarilor de reabilitare.

Beneficiarul investitiei Consiliul Judetean Calarasi a primit fonduri din aprilie 2010 pentru implementarea proiectului de reabilitare, modernizare si echipare a ambulatoriului integrat al Spitalului Judetean Calarasi. Investitia totala s-a ridicat la suma de 20,6 milioane lei, din care valoarea totala eligibila a fost de 15,13 milioane lei.

Ambulatoriul Integrat, ce a fost construit in anul 1975, a fost echipat cu aparatura medicala, mobilier specific si sapte echipamente medicale radiologice ce inlocuiesc echipamentele vechi de peste 20 de ani. Aici isi va desfasura activitatea un numar sporit de medici de la 14, cati sunt in prezent, la 30 si cadre medicale cu pregatire medie, de la 6 la 21 dupa darea sa in folosinta.

Perioada de implementare a proiectului a fost de 30 de luni (30 aprilie 2010 - 29 octombrie 2012).

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional