Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Ambulatoriul Spitalului Judetean Mures va fi gata in 2013

A.D. Investiţii /

In martie 2013 urmeaza sa fie finalizate lucrarile de modernziare si dotare a amubulatoriului Spitalului Clinic Judetean Mures. Valoarea investitiei este de 11,26 milioane lei, din care 8,68 milioane lei reprezinta finantare nerambursabila obtinuta prin Programul Operational Regional, au precizat reprezentantii Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Centru.

Lucrarile au fost incepute in iulie 2012 si sunt in prezent realizate in proportie de 20%. Lucrarile sunt executate de Las Prom, din Targu Mures si subantreprenorul Alfa Plast.

Pana in prezent, la nivelul judetului Mures au fost contractate prin POR 78 de proiecte din totalul de 242 depuse. In perioada urmatoare urmeaza sa fie contractate alte 5 proiecte, astfel incat suma nerambursabila totala atrasa de judet prin program va ajunge la 88 milioane euro.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional