Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Ample lucrari de modernizare pe strazile din Cluj

I.D. Investiţii /

Ample lucrari de modernizare pe strazile din Cluj

Proiectele de modernizare a 10 strazi din orasul Cluj-Napoca vor fi supuse votului Consiliului Local al Primariei in cadrul sedintei ce va avea loc in data de 24 mai 2012, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Prin aceste investitii urmeaza sa fie modernizati 67.637, 63 mp de strazi, valoarea totala a acestor lucrari ridicandu-se la suma de 14,37 milioane lei.

Strazile incluse in proiect sunt: Lapusului, Gh. Pomut, Donath, Al. V. Voevod, Miron Costin, Mihai Romanul, Breaza, Povarnisului, Scortarilor, sens giratoriu P-ta 1 Mai.

In prezent Primaria Cluj-Napoca executa lucrari de modernizare pentru 16 obiective importante de investitii strazi, alei si trotuare. Se lucreaza pe strada Oasului (Valea Chintaului) si Calea Borhanciului. De asemenea s-au demarat procedurile pentru reabilitarea strazilor Eugen Ionescu, Lacu Rosu-Ciocarliei-Barsei, Tarnita-Firiza, Mendeleev-Heine-Fantanele, Moldoveanu, Trascaului, Capitan Gr. Ignat, Zambilei - tronsonul II, alei Parcul Gh. Dima, platforma de acces a Liceului O. Ghibu, trotuare Iazului, trotuare Crinului, trotuare Buna - Ziua, alee acces gradinita Licurici. Pentru cei 185.357 de mp de strazi reabilitate, costurile se ridica la suma de 46 milioane lei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional