Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Anchor isi va extinde si reconfigura centrele comerciale

A.D. Investiţii /

Cum va arata Plaza Romania

Cum va arata Plaza Romania

Dezvoltatorul turc Anchor Grup va investi 50 de milioane de euro in extinderea si reconfigurarea centrelor comerciale Plaza Romania si Bucuresti Mall. In urma investitiei, suprafata inchiriabila a centrelor comerciale va creste cu 20%, ajungand sa depaseasca, cumulat, 100.000 mp.

"Vom avea practic doua mall-uri noi in Bucuresti. Nu este vorba despre o simpla renovare, ci despre o prima transformare majora a unui proiect de retail, parte din strategia de dezvoltare a companiei pentru urmatorii 5-10 ani", a declarat Ali Ergun Ergen, CEO Anchor Grup.

Prin implementarea acestui proiect, Anchor Grup va ajunge sa detina aproximativ 25% din suprafata premium de retail din Bucuresti.

Noul concept pentru Bucuresti Mall pune in prim-plan spatiile verzi si zonele deschise, in timp ce Plaza Romania va beneficia de unul dintre cele mai mari parcuri de distractii din Europa de Est.

Inceperea lucrarilor la Plaza Romania este preconizata pentru primavara urmatoare, iar pentru Bucuresti Mall in vara lui 2013. Centrele comerciale vor ramane deschise pe parcursul lucrarilor.

Valoarea totala a investitiilor Anchor Grup in Romania, incluzand proiectul curent, va atinge 350 milioane de euro. Pe langa cele doua centre comerciale, compania a mai dezvoltat in Bucuresti cladirea de birouri Anchor Plaza, adiacenta centrului comercial si ansamblul rezidential InCity Residences, de pe Calea Dudesti.

Anchor Grup este parte a holdingului turc Fiba, cu activitati diversificate in domeniul bancar, asigurari, fonduri de investitii, aviatie, retail, imobiliare, energie si constructii navale.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional