Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Ansamblu rezidential in constructie in zona Metalurgiei

A.D. Investiţii /

Dezvoltatorul Gama lanseaza un ansamblu rezidential cu 120 de apartamente in zona bulevardului Metalurgiei din Bucuresti - Gama Residence Metalurgiei. Investitia se ridica la aproape 6 milioane de euro, au anuntat reprezentantii companiei.

Constructia se va realiza etapizat. Primele apartamente urmeaza sa fie date in folosinta pana la sfarsitul anului.

Pretul unei garsoniere de 30 mp utili este de 27.000 de euro, in timp ce apartamentele cu doua camere au preturi cuprinse intre 44.000 de euro (varianta de 49 mp utili) si 66.000 de euro (74 mp utili).

Toate locuintele din noul ansamblu rezidential au finisaje de un lux si beneficiaza de centrala termica, aparate de aer conditionat etc. De asemenea, in interiorul complexului locatarii vor avea la dispozitie locuri de parcare, spatii verzi si locuri de joaca pentru copii.

Proprietarii vor putea alege culorile si materialele precum si modul in care va fi compartimentat apartamentul achizitionat.

Apartamentele din ansamblul vor fi lansate la vanzare in cadrul targului imobiliar PROJECT EXPO, ce se va desfasura in perioada 15-16 septembrie la sala Palatului din Bucuresti.

Gama Residence se afla la cel de-al cincilea proiect. In cadrul targului Imobiliar va fi prezentat si proiectul anterior, Gama Residence Oltenitei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional