Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

"Antalis" a închiriat 10.000 mp în parcul industrial Bucharest West

C.C. Piaţa Imobiliară /

Furnizorul de consultanţă imobiliară, "Colliers International", a anunţat, ieri, încheierea celei mai importante tranzacţii de pe piaţa spaţiilor industriale din Bucureşti în 2009. Este vorba despre închirierea, de către "Antalis" România, a 10.000 de metri pătraţi în incinta Bucharest West Light Industrial Park. "Această mutare este una importantă, mai ales în contextul economic actual, şi se va reflecta în calitatea serviciilor acordate clienţilor, sporind eficienţa procesării comenzilor de la momentul solicitării până în momentul când marfa ajunge la client", a declarat Lorett Mincu, Managing Director al companiei.

"Colliers International" a acţionat ca broker în această tranzacţie, decizia "Antalis" fiind considerată una strategică, de un impact deosebit în contextul actual al pieţei, care nu a înregistrat tranzacţii importante de închiriere în 2009, susţine Viorel Opaiţ, Manager Industrial Division în cadrul "Colliers International".

"Antalis" activează în domeniul distribuţiei materialelor utilizate ca suport în comunicare, cu vânzări de 3,4 miliarde de euro în 2008. Această mutare reprezintă o ultimă etapă a strategiei de integrare care a început în urmă cu un an, după ce compania a preluat un jucător important de pe piaţa hârtiei, Map Merchant România, raportând împreună la finele anului 2008 o cifră de afaceri de 35 milioane euro.

Noul depozit consolidează operaţiunile logistice care până acum se desfăşurau prin intermediul a două locaţii diferite, situate în acelaşi parc industrial.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional