Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

ANUL TRECUT,Ibis România, mai ocupat decât în 2012

B.D. Piaţa Imobiliară /

Ibis România, mai ocupat decât în 2012

Reţeaua hotelieră Ibis România a înregistrat, anul trecut, un grad de ocupare de 61% şi 170 mii de camere vândute, în creştere cu 11% faţă de anul 2012, potrivit unui comunicat trimis astăzi redacţiei.

Pe piaţa autohtonă, Ibis deţine patru hoteluri de 3 stele: două în Capitală, lângă Gara de Nord şi Palatul Parlamentului, şi câte unul în Constanţa şi Sibiu, toate însumând 760 de camere.

Segmentul leisure a crescut foarte mult în 2013, ajungând la 28% din cifra de afaceri, iar numărul de camere vândute a fost de 47.998, sporind cu 34.5%, prin pachete şi tarife speciale cum ar fi "city break", oferte de weekend sau "last minute", precum şi a interesului sporit al turiştilor străini pentru ţara noastră, potrivit directorului general al Ibis România, Ioan David.

Tot anul trecut, turiştii români au avut ponderea de 70% din cazările hotelurilor Ibis, urmaţi de germani, italieni, francezi şi greci, fiecare cu aproximativ 5% din cazări. Şi pe piaţa de conferinţe şi evenimente, Ibis a avut, în 2013, o creştere cu 17% a numărului de săli de conferinţă vândute pentru organizarea de evenimente, până la 2.925 săli. Cele 4 hoteluri Ibis au 24 de săli de conferinţe si seminarii, cu un total de până la 1.650 de locuri.

La finele anului trecut, 27% din rezervările hotelurilor Ibis au fost efectuate online, 11% fiind rezervări directe pe site-urile proprii, iar 16% rezervări pe site-urile specializate, se mai arată în comunicat.

Înfiinţat în 1974, Ibis are peste 113 mii de camere şi 933 de hoteluri în 53 de ţări, iar în România are în total 234 de angajaţi.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional