Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Apa Serv Neamt a atribuit primul contract din proiectul judetean de extindere si reabilitare a infrastructurii de apa

I.D. Investiţii /

Apa Serv Neamt a atribuit primul contract din proiectul judetean de extindere si reabilitare a infrastructurii de apa

Compania Judeteana Apa Serv S.A. Neamt a atribuit primul contract din cadrul proiectului "Extinderea si reabilitarea infrastructurii de apa si apa uzata in judetul Neamt" finantat prin Programul Operational Sectorial Mediu. Este vorba despre contractul de asistenta tehnica pentru supervizarea lucrarilor, unul dintre cele doua contracte de servicii cuprinse in proiect.

Asocierea castigatoare, Safege SA Nanterre France & Louis Berger SRL, a fost desemnata in urma unei licitatii deschise, valoarea serviciilor contractate ridicandu-se la suma de 14,16 milioane lei fara TVA.

Contractul a fost semnat la data de 12 octombrie 2011, pentru o durata de 29 luni.

Criteriul de atribuire al contractului a fost "oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic". Pretul ofertei a avut o pondere de 30%, modul de intelegere a obiectivelor proiectului 20%, metodologia de prestare a serviciilor 25%, iar organizarea si planificarea activitatilor 25%.

Proiectul "Extinderea si reabilitarea infrastructurii de apa si apa uzata in judetul Neamt" are o valoare totala de 453,59 milioane lei, din care valoarea eligibila conform Programului Operational Sectorial Mediu este de 422,33 milioane lei.

In cadrul proiectului sunt cuprinse noua proiecte dintre care sapte de lucrari.

Pana la momentul de fata in cadrul proiectului au fost lansate trei licitatii deschise.

Compania Judeteana Apa Serv S.A. a lansat 3 august 2011 licitatia pentru atribuirea contractului de proiectare si executare "Extinderea si modernizarea Statiei de epurare ape uzate Roman". Valoarea lucrarilor a fost estimata la suma de 50,99 milioane lei fara TVA. Procedura a fost insa anulata in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP) la data de 1 noiembrie 2011, toate ofertele depuse fiind declarate inacceptabile sau neconforme.

Totodata actualmente se afla in desfasurare procedura de achizitie aferenta contractului "Asistenta tehnica pentru managementul proiectului si intocmire documentatii pentru contracte lucrari prioritatea II". Licitatia a fost lansata pe SEAP la data de 13 aprilie 2011, valoarea serviciilor fiind estimata la suma de 15,69 milioane lei fara TVA.

Pana la finele anului urmeaza sa fie lansata si licitatia pentru lucrarile din cadrul contractului "Alimentare cu apa si retele de canalizare in Aglomerarea Piatra Neamt".

De asemenea, la inceputul anului 2012 vor fi lansate licitatiile pentru atribuirea lucrarilor de alimentare cu apa si retele de canalizare in aglomerarea Savinesti-Roznov si aglomerarea Targu Neamt, extinderea retelelor de canalizare in Roman si Sabaoani, modernizarea statiilor de tratare a apei si apei uzate in Judetul Neamt si alimentarea cu apa si retele de canalizare in Aglomerarea Bicaz.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional