Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Apartamente de lux in complexul Ibiza Sol

I.D. Piaţa Imobiliară /

Apartamentele din Complexul Ibiza Sol situat in Capitala au fost scoase la vanzare la preturi cuprinse intre 109.000 euro si 149.000 euro.

Complexul dispune de 304 apartamente, de trei si patru camere cu finisaje de inalta calitate. Locuitorii pot opta atat pentru un loc in parcarea subterana cat si in cea supraterana. In plus in complex se afla doua piscine exterioare cu jacuzzi, kids club si sala de fitness, teren de minigolf, intr-un spatiu verde de peste 12.000 mp.

Pretul apartamentelor porneste de la 109.000 euro pentru un apartament cu 3 camere la mansarda de 149 mp construiti si 84 mp utili. Exista si opţiunea apartamentelor de 3 camere de 150 mp construiţi si 115 mp utili la 129.000 euro, dar si a unor apartamente cu patru camere de 163 mp construiţi, 122 mp utili, la preţul de 149.000 euro.

Complexul Ibiza Sol este situat la 200 metri de padurea Baneasa, in imediata apropiere a Gradinii Zoologice.

Ansamblul a fost dezvoltat de catre grupul spaniol Ibiza House care a mai realizat alte patru proiecte in apropierea Bucurestiului (Ibiza Residential, Ibiza Club, Ibiza Golf si Ibiza Golf and Light).

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional