Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Apartamentele Adama de 70.000 de euro, preferate de cumpărătorii cu venituri medii

A.T. Piaţa Imobiliară /

Dezvoltatorul israelian Adama a finalizat, în Capitală, în zona Titan, proiectele Evocasa Titanium şi Evocasa Swiss Cottage. Acestea au fost vândute în totalitate. Potrivit unui comunicat al Adama, familiile cu venit mediu au cumpărat apartamente Adama cu un preţ mediu de 70 000 euro (două camere). Această preferinţă a bucureştenilor cu venituri medii se menţine şi pentru alte trei ansambluri rezidenţiale dezvoltate de Adama (EvoCasa Armonia, EvoCasa Optima şi Edenia) tot în Titan, dar care sunt în curs de finalizare.

Conducerea Adama susţine că şi-a concentrat activitatea din România pe ansambluri rezidenţiale destinate clasei medii, iar activitatea din Bucureşti pe cartierul Titan, recunoscut drept preferat de segmentul activ al populaţiei. Cumpărătorii cu venituri medii petrec mult timp la locul de muncă şi preferă să locuias-că în zone cu un acces bun la mijloacele de transport în comun şi cu toate facilităţile şi serviciile de care au nevoie.

Adama a livrat, până la sfârşitul anului trecut, sute de apartamente, urmând ca până la finalul lui 2009 să livreze peste 500 de unităţi locative.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional