Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Apartamentele care costau peste 100.000 euro s-au ieftinit

F.A. Piaţa Imobiliară /

Toamna lui 2010 impune un nou trend pe piaţa imobiliară şi aduce veşti bune pentru cumpărătorii cu bugete mai mici de 100.000 de euro. Astfel, multe dintre apartamentele care costau peste 100.000 de euro s-au ieftinit, arată un studiu realizat de Imopedia.ro, potrivit unui comunicat remis redacţiei

"Proprietarii au înţeles că, dacă nu lasă la preţ, au tot mai puţine şanse să vândă. Acum, 91% din ofertele active de apartamente vechi se încadrează în 100.000 euro, în timp ce în primăvară, erau 76%. Peste acest buget concurenţa cu apartamentele noi este tot mai mare, iar cumpărătorii se orientează prioritar spre acestea. Referitor la cerere, în această perioadă avem 88% căutări în bugetul de 100.000 euro, faţă de 84% în primăvară", declară Răzvan Muntean, manager general Imopedia.ro.

Analiza realizată de Imopedia.ro arată că numărul românilor care se orientează către imobile noi este în creştere. Astfel, dacă în primăvară doar 22% dintre cumpărători optau pentru clădirile noi, acum ponderea acestora a crescut cu 3 procente, ajungând la 25%.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional