Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Apartamentele cu trei camere sunt pe locul intai la executari silite

I.D. Piaţa Imobiliară /

Apartamentele cu trei camere sunt pe locul intai la executari silite

Apartamentele in executare silita au fost din nou cele mai scumpe bunuri imobile de la executari silite. Casele aflate in executare silita s-au situat, ca preturi, intre apartamente si terenuri, potrivit unei statistici realizate de Heima.ro, platforma destinata publicarii anunturilor de licitatii pentru executarile silite de bunuri mobile si imobile.

Valcea a inregistrat cele mai scumpe apartamente aflate in executare silita

In Martie, cele mai scumpe apartamente in executare silita au fost in Valcea. Aici pretul a fost de 4.169 de lei, iar pe locul doi se situeaza Arges cu 3.158 lei/mp .

In Bucuresti, pretul mediu in cazul apartamentelor executate silit a fost de 2.537 lei. Cele mai ieftine apartamente in executare silita au fost in Gorj, unde pretul/mp a fost de dor 892 lei.

Din punct de vedere al tipului apartamentelor aflate in executare silita, cele mai multe au fost apartamentele cu 3 camere si pe locul doi garsonierele.

Casele executate silit in martie se afla la mai mult de a treia licitatie

Suprafata totala a caselor in executare silita a fost de 3.806 mp la un pret de pornire (total) de 8.310.763,50 de lei. Asta inseamna o media a caselor de la executari silite de 2.184 lei/mp.

Cele mai scumpe case au fost scoase la licitatie in Calarasi. Aici media pretului a fost de 4.620 lei, iar pe locul 2 s-a situat Bucuresti, unde un metru patrat a fost de 4.395 lei.

Cele mai multe dintre casele aflate in executare silita se afla la mai mult de a treia licitatie, in conditiile in care posibilii doritori de cele mai multe ori asteapta ca pretul de pornire al licitatiei sa reprezinte o reala reducere fata de pretul pietei libere.

Terenu scoase la vanzare si cu 9 lei/mp in Dambovita

In Dambovita, media pretului a fost de doar 9 lei/mp, pe locul 2 fiind Gorjunde pretul mediu al terenurilor executate silit de catre banci a fost de 16 lei.

Cele mai scumpe terenuri in executare silita au fost in Bucuresti, unde pretul pe metru patrat a fost de 748 de lei, iar pe locul 2 in Brasov, unde pretul mediua a fost de 203 lei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional