Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Apartamentele din Bucuresti sunt cu 4-5% mai ieftine decat in ianuarie

I.D. Piaţa Imobiliară /

Apartamentele din Bucuresti sunt cu 4-5% mai ieftine decat in ianuarie

Preturile solicitate pentru apartamentele din Bucuresti s-au redus cu 4-5% din luna ianuarie a acestui an si pana in prezent. In acest interval au fost scoase pe piata peste 13.000 de apartamente, potrivit unui raport al portalului Anunturiparticulari.ro.

Pretul mediu solicitat pentru o garsoniera situata in Capitala a ajuns in luna iunie la aproximativ 35.700 euro, cu 5% mai putin fata de pretul solicitat de proprietari pentru acelasi tip de unitate in prima luna a lui 2012, cand media ajungea la 37.510 euro.

Similar, in cazul apartamentelor de doua camere, pretul mediu in luna iunie 2012 a trecut cu putin peste pragul de 55.500 euro, in scadere cu 4% fata de luna ianuarie, de la aproximativ 57.750 euro.

Din ianuarie 2012 si pana in prezent, apartamentele de trei camere au scazut sub pretul de 80.000 euro, ajungand in iunie la 76.490 euro, in scadere cu 5% fata de prima luna a acestui an.

O usoara scadere se inregistreaza si in cazul unitatilor de patru camere. Aici, preturile au scazut in iunie, ajungand la 103.374 euro, cu aproximativ 1% mai putin fata de prima luna a acestui an, echivalentul a 100 euro, releva raportul Anunturiparticulari.ro.

In luna iunie au fost scoase pe piata in Capitala 2.367 de apartamente, din care aproximativ 950 de apartamente cu doua camere, peste 700 de apartamente cu trei camere , in jur de 500 de garsoniere si aproape 200 apartamente cu patru camere.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional