Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Apraserv construieste statii de epurare la Tasnad si Ardud

I.D. Investiţii /

Apaserv Satu Mare S.A. a lansat licitatia pentru atribuirea contractului de lucrari de constructii statii de epurare a apelor uzate in orasele Tasnad si Ardud din judetul Satu Mare.

Operatorii economici sunt invitati sa depuna ofertele la sediul beneficiarului pana la data de 12 iulie 2012, ora 08:00. Castigatorul licitatiei va fi selectat in functie de criteriul "oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic." Pretul ofertei va avea o pondere de 50% in determinarea castigatorului dar si costul partial de operare anual total maxim garantat pe o perioada de 10 ani va conta in aceeasi masura.

Protrivit estimarilor valoarea proiectului va fi cuprinsa intre suma de 19,62 milioane lei si 20,48 milioane lei fara TVA. Finantarea este asigurata din fondul de coeziune, bugetul de stat, bugetul local si surse proprii ale autoritatii contractante. Fondurile europene sunt acordate prin Programul Operational Sectorial de Mediu 2007-2013, Axa 1. Licitatia a fost lansata marti, 15 mai.

Obiectul acestui contract cuprinde proiectarea, obtinerea avizelor, acordurilor, a autorizatiei de construire, construirea, punerea in functiune, testarea si operarea, pana la emitera procesului verbal de receptie la terminarea lucrarilor, iar apoi remedierea defectelor la toate facilitatile din cadrul statiilor de epurare. Perioada de implementare a contractului este de 21 de luni.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional