Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Aquacaras pregateste demararea licitatiilor pentru executia lucrarilor de apa in Caras-Severin

I.D. Investiţii /

Aquacaras va demara in ultimul trimestru al acestui an licitatia pentru lucrarile de executie din cadrul proiectului de modernizare a infrastructurii de apa si apa uzata in judetul Caras-Severin.

Proiectul presupune introducerea retelelor de apa si canalizare menajera in cartierele Calnic, Driglovat si Poiana Golului si a canalizarii menajere in cartierul Terova. In proiect vor fi cuprinse si strazile resitene care nu au dispus pana in prezent de retea de apa si canalizare sau care necesita reparatii. In total, reteaua de apa potabila va fi extinsa cu 13,6 km, iar cea de canalizare menajera cu 44,6 km. De asemenea, vor fi inlocuite conductele retelei de apa pe o lungime de 13,8 km si cele ale retelei de canalizare pe 1,1 km. Proiectul cuprinde si montarea a patru statii de pompare (Hidrofor) localizate pe strazile Banaduc, Butovat, 24 Ianuarie si in zona Triaj.

In prezent Aquacaras deruleaza procedurile aferente licitatiilor publice pentru asistenta tehnica de supervizare si pentru managementul proiectului "Modernizarea infrastructurii de apa si apa uzata in judetul Caras-Severin".

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional