Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Asfaltarile sunt in plina desfasurare in Sibiu

I.D. Investiţii /

Lucrarile de asfaltare a strazilor din Sibiu au avansat, mai multe obiective sunt finalizate sau vor fi in cel mai scurt timp, potrivit unui comunicat al Primariei Municipiului Sibiu.

Asfaltarea strazii Astalas s-a incheiat sambata 7 iulie urmand ca in continuare sa fie executata ridicarea gurilor de canal la nivelul asfaltului si sa fie trasate marcajele rutiere. Pe strada Cernei pana sambata, 14 iulie, se vor finaliza lucrarile la borduri urmand ca saptamana viitoare sa fie asfaltata. Sunt in plina desfasurare lucrarile de asfaltare a strazilor din cartierul strand, asfaltarea fiind realizata in doua straturi. Materialul rezultat din decaparea premergatoare asfaltarii acestei zone a fost utilizat pe strada Traian Vuia unde era necesara astuparea gropilor si nivelarea.

Avanseaza si lucrarile la magistrala de apa de 400 de pe strada Caransebesului care continua spre Biserica "Invierea Domnului", zona unde va fi inchis inelul. O lucrare importanta pe acest tronson o reprezinta traversarea celor patru benzi de circulatie ale strazii Caransebesului. Sunt in curs de finalizare si lucrarile de pe strada Viorelelor iar in curand va fi finalizat si pavajul pe strada Branduselor.

Referitor la reabilitarea canalizarii, in prezent se lucreaza pe strada Avram Iancu apoi lucrarile vor continua pe strada Panselelor cu conducta de 300 mm.

Se realizeaza in paralel si proiectarea pentru asfaltarea strazilor Bela Bartok si Johann Heuffel.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional