Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Au demarat lucrarile de reabilitare a retelelor de apa si canalizare din Sibiu si Selimbar

I.D. Investiţii /

Au demarat lucrarile de reabilitare a retelelor de apa si canalizare din Sibiu si Selimbar

Lucrarile de extindere si reabilitare a retelei de apa si canalizare din municipiul Sibiu au demarat ieri, 20 iunie. Valoarea contractului de executie pentru Sibiu si Selimbar este de peste 48,7 milioane de lei, fara TVA.

Reteaua de apa va fi extinsa sau reabilitata pe o lungime 15,1 km, iar reteaua de canalizare va fi extinsa sau reabilitata pe o lungime de 18,8 km. Pe listele cuprinse in contractul de lucrari sunt incluse 65 de strazi din municipiul Sibiu, din cartierele de blocuri.

Prima strada pe care executantul, asocierea Hidroconstructia SA-Universal Business SRL-Constructii SA, va incepe lucrarile va fi strada Agarbiciu (cartier V. Aurie), urmata de strada Privighetorii (zona Calea Dumbravii). Pe ambele strazi va fi reabilitata reteaua de apa potabila.

Tot in luna iunie a acestui an vor intra in lucru si retelele de canalizare de pe strazile Cuptorului (cartier tiglari), Oslo (cartier Tineretului) si tiglarilor, pe tronsonul de blocuri (cartier tiglari).

Termenul de finalizare a contractului pe toate strazile incluse in proiect este luna noiembrie a anului 2014.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional