Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Aura Europe vrea să cumpere terenuri de 40 de milioane de euro

Ovidiu Vrânceanu, BRAŞOV Piaţa Imobiliară /

Dezvoltatorul imobiliar Aura Europe a anunţat că a decis îngheţarea construcţiei a 1.600 de locuinţe în Braşov şi Piatra Neamţ. Decizia este legată de faptul că dezvoltatorul intenţionează să achiziţioneze mai multe terenuri de la proprietari cu probleme din Europa Centrală şi de Est, având deja pregătiţi în acest sens 40 de milioane de euro, dintre care jumătate doar pentru România.

Compania israeliană Aura Invest­ments a achiziţionat, în urmă cu doi ani, un teren în Braşov unde intenţionează să dezvolte un proiect rezidenţial pentru care va aloca zece milioane de euro. Pentru achiziţionarea terenului s-au plătit 1,5 milioane de euro, urmând să construiască un ansamblu de locuinţe cu 100 de apartamente. Tot dezvoltatorul israe­lian mai au în vedere construirea unui proiect rezidenţial de 400 de apartamente în care vor fi investiţi 35 - 40 de milioane de euro.

Aura dezvoltă, de asemenea, două complexuri rezidenţiale în Piatra Neamţ, care vor cuprinde, în total, peste 700 de locuinţe, pentru care alocă peste 55 de milioane de euro şi un centru comercial Galleria, în parteneriat cu dezvoltatorul internaţional Globe Trade Center (GTC), investiţie de circa 15 milioane de euro.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional