Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Autoliv isi extinde magazinul din CBC Timisoara

I.D. Piaţa Imobiliară /

Autoliv isi extinde magazinul din CBC Timisoara

Dezvoltatorul proiectului City Business Centre (CBC) Timisoara, a incheiat un nou contract de inchiriere cu producatorul suedez de componente de siguranta auto, Autoliv, pentru extinderea suprafetei inchiriate.

Birourile Autoliv din Timisoara vor ajunge la o suprafata totala de 2.800 mp si vor fi situate in cladirea D din cadrul complexului de birouri.

"Un nou contract de inchiriere in cladirea D vine, deloc surprinzator, din industria automotive, confirmand astfel potentialul Timisoarei in aceasta zona. Faptul ca Autoliv a ales City Business Centre Timisoara pentru extinderea operatiunilor sale de engineering reprezinta inca un semnal pozitiv pentru piata locala. in ceea ce priveste cladirea D, care va fi livrata in luna septembrie, gradul actual de ocupare este de 60%. Printre chiriasi, alaturi de Autoliv, se numara companii locale dar si multinationale provenite in special din IT&C dar si din engineering si automotive", declara Ovidiu Sandor, dezvoltatorul CBC Timisoara.

City Business Centre Timisoara este un complex de birouri clasa A, situat in zona centrala a orasului, ce va include cinci corpuri cu o suprafata de 43.000 mp inchiriabili. in prezent, sunt date in folosinta cladirile A, B si C cu o suprafata totala de 25.000 mp inchiriabili, urmand ca celelalte doua sa fie finalizate in toamna lui 2012, respectiv in 2013.

In 2010, City Business Centre Timisoara a fost desemnat Green Building of the Year de catre Romanian Green Building Council si Office Development of the Year de catre EuropeProperty.com

Printre chiriasii City Business Centre Timisoara se numara Alcatel-Lucent, Microsoft, Autoliv, Visma Software, Wipro Technologies, Raiffeisen Bank sau BCR. Numarul persoanelor care isi desfasoara activitatea in City Business Centre Timisoara depaseste 2.000.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional