Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi gata in aprilie

I.D. Investiţii /

Autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi gata in aprilie

Autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi gata in aceasta primavara, potrivit asigurarilor facute de prim-ministrul Emil Boc si de Anca Boagiu, ministrul transporturilor si infrastructurii, cu ocazia vizitei pe santier de sambata 21 ianuarie 2012.

Traseul in lungime totala de 62 km este finalizat la momentul actual in proportie de 90%. Acum se realizeaza lucrari adiacente cum sunt santuri, rigole, linii despartitoare sau alte lucrari de acest fel urmand ca în primavara sa fie turnat ultimul strat de uzura, ca lucrarea sa fie finalizata.

"Nu vom ceda si nu vom face rabat de la regulile pe care le-am impus pana acum, ba, mai mult, le vom întari, pentru ca ceea ce spuneam la începutul acestei vizite, faptul ca exista autoritati ale statului care nu au înteles ca autostrazile nu sunt ale unor indivizi, ale mele, care vin si plec sau ale colegilor mei de la Compania Nationala de Drumuri si Autostrazi - sunt ale romanilor.", a declarat doamna Anca Boagiu.

"Nu în ultimul rand, vestea buna este ca la nivelul Comisiei Europene sunt aprobati 1,3 miliarde de euro pentru pentru autostrazi si drumurile nationale si centurile ocolitoare si speram, chiar suntem foarte optimisti, ca în primul trimestru al acestui an vom avea aprobari de circa un miliard de euro si pentru contractele de cale ferata." a declarat doamna Boagiu.

Cei 62 de km fac parte din cei 434 de km de autostrada care se afla în lucru si care urmeaza sa fie finalizati în intervalul 2012-2013. Totodata, Ministerul Transporturilor desfasoara lucrari la alti 263 de kilometri de centuri ocolitoare si nu în ultimul rand, cei 1.800 de kilometri ramasi din drumurile nationale, ce au început sa fie reabilitate din împrumuturile de la Banca Europeana de Investitii.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional