Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi gata in mai putin de o luna

I.D. Investiţii /

Alexandru Nazare, ministrul transporturilor si infrastructurii

Alexandru Nazare, ministrul transporturilor si infrastructurii

Constructorii autostrazii Bucuresti-Ploiesti, companiile Euroconstruct Trading 98, Spedition UMB, Tehnostrade si Pa&Co International, si-au luat angajamentul ca vor da in circulatie autostrada pana la jumatatea lunii mai.

Companiile au fost deja penalizate pentru nerespectarea termenului stabilit initial pentru finalizarea proiectului, decembrie 2011.

"Punctele cele mai grele ale acestui proiect le-am atacat, ma refer in special la poduri. Pe toate punctele unde erau poduri - si la Cociovalistea, si la Ialomita, si la Prahova - am avut probleme si avem si acum probleme foarte mari, iar acest proiect, trebuie sa fim foarte sinceri si s-o spunem foarte deschis, este un proiect care este inceput de ani de zile, este un proiect care a avut aditionari foarte mari, este un proiect unde termenele n-au fost respectate, este exact genul de proiect si sunt exact genul de greseli pe care incercam sa le evitam acum pe sectiunile deschise, pe Coridorul IV. si vrem ca macar acum, in al doisprezecelea ceas, sa-l deschidem pentru trafic si sa avem, in sfarsit, acest proiect finalizat." a declarat Alexandru Nazare, ministrul transporturilor si infrastructurii.

Pana la momentul actual al fost realizati cei 56 de km pana la centura Ploiestiului si urmeaza sa fie realizati alti sase kilometri de autostrada intre centura si Sectorul 2.

In cazul in care lucrarile nu vor fi incheiate pana la data de 15 mai constructorii vor trebui sa suporte noi penalitati.

Proiectul a demarat acum sapte ani, finantarea fiind suportata de la bugetul de stat.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional