Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

AUTOSTRAZIAu demarat lucrarile pentru autostrada Orastie-Sibiu

I.D. Investiţii /

CNADNR a deschis lucrarile pe tronsoanele de autostrada Orastie-Sibiu Lot 1 (km 0+000 -km 24+110) si Lotul 2 (km 24+110-km 43+855).

Contractul de executare pentru Lotul 1 a fost incheiat cu firma Strabag si se ridica la suma de 551 milioane lei (fara TVA).

Proiectul cuprinde constructia a 24,110 km de autostrada si include urmatoarele obiective si lucrari: patru poduri peste cursuri de apa, trei poduri peste cai de comunicatii terestre, sapte subtraversari de autostrada, 15 poduri casetate, doua noduri rutiere, inclusiv bretele de acces si un spatiu de servici.

Lotul 2 va fi executat de Asocierea C Straco Grup SRL-Studio Corona SRL Civil Engineering. Valoarea contractului de proiectare si executare este de 377,78 milioane lei (fara TVA).

Vor fi construiti 19,745 km de drum cu profil de autostrada, sapte poduri si pasaje pe autostrada peste alte cai de comunicatii, opt poduri pe autostrada peste cursuri de apa, trei pasaje peste autostrada, trei noduri rutiere, inclusiv bretele de acces, un centru de intretinere, un spatiu de servicii.

Executia tronsoanelor mentionate va dura un an si jumatate, la care se adauga patru ani perioada de garantie. Finantarea este asigurata din fonduri nerambursabile europene prin Fondul de Coeziune (85%) si de la Bugetul de Stat (15%).

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional