Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Azi s-a lansat versiunea pentru mobil m.casefaraintermediari.ro

F. A. Piaţa Imobiliară /

Românii pot vizualiza şi publica anunţuri imobiliare, direct de pe telefonul mobil, începând de azi, cu ajutorul versiunii specializate m.casefaraintermediari.ro dezvoltată şi lansată în premieră pe piaţa românească de către portalul online cu acelaşi nume, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Versiunea pentru mobil oferă utilizatorilor posibilitatea de a vizualiza mii de anunţuri imobiliare, de a contacta peste 3000 de proprietari cu anunţuri reale, dar şi de a publica un anunţ nou, direct de pe telefonul mobil. Singura condiţie pentru a putea folosi aplicaţia m.casefaraintermediari.ro este ca telefonul portabil al utilizatorului să aibă conexiune activă la Internet.

"Încă din momentul lansării www.casefaraintermediari.ro în urmă cu trei ani, strategia noastră pentru dezvoltarea portalului s-a bazat pe un singur pilon, esenţial din punctul nostru de vedere: promisiunea de a inova constant, atât la nivelul produsului oferit, dar şi la nivelul mediilor şi mijloacelor prin care comunicăm serviciile utilizatorilor noştri. Relansarea casefaraintermediari.ro de la finalul lui 2009 şi acum crearea versiunii pentru mobil m.casefaraintermediari.ro sunt dovezi ale efortului nostru susţinut de a ne reinventa continuu, de a ţine pasul cu inovaţia în new media pentru a facilita contactul rapid, în timp real, dintre vânzători şi cumpărători, o dovadă că ne ţinem promisiunea faţă de noi şi faţă de clienţii noştri," a declarat Gabriela Carmen Enescu, director general al www.casefaraintermediari.ro.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional