Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Băneasa Developments construieşte 3 zone noi

F. A. Piaţa Imobiliară /

Băneasa Developments construieşte 3 zone noi

Băneasa Developments, dezvoltatorul uneia dintre cele mai mari zone comerciale din Europa Centrală şi de Est, anunţă extinderea Zonei Comerciale Băneasa prin demararea unui plan de investiţii structurat pe trei faze. Astfel, se va începe construcţia a trei noi facilităţi: un cinematograf multiplex, un centru de divertisment pentru întreaga familie şi o benzinărie, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Această extindere necesită un efort financiar total de 22 milioane Euro şi reprezintă 25.000 m2 în plus pentru Zona Comercială Băneasa.

"Noi credem că această investiţie este pasul firesc pe care Băneasa Developments trebuie să-l facă acum, când sărbătorim 2 ani de la deschiderea celui mai aşteptat mall de fashion din România. Milioanele de vizitatori care au trecut pragul centrului nostru comercial în toată această perioadă de timp au realizat că, atât Băneasa Shopping City, cât şi în ansamblul său Zona Comercială Băneasa reprezintă adevăraţi lideri pe piaţa românească", a declarat Ali Ergun Ergen, CEO al Băneasa Developments.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional