Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

"Baumit Romania" comercializează trei tipuri de sisteme termoizolante

F.A. Materiale /

Cele trei tipuri de sisteme de termoizolare oferite de "Baumit Romania" au caracteristici diferite, afirmă domnul Paul Dicu, product manager în cadrul companiei.

Sistemul termoizolant Baumit EPS are amortizare rapidă, asigură un climat interior plăcut, este uşor de pus în operă, elimină punţile termice şi oferă posibilităţi multiple de finisare a faţadei.

Sistemul termoizolant Mineral poate fi aplicat pe toate suprafeţele, este neinflamabil, fonoizolant, asigură difuzie optimă a vaporilor de apă, este rezis-tent la solicitări mecanice şi nu are restricţii în ceea ce priveşte înălţimea clădirii.

Sistemul termoizolant Open permite peretelui să respire, întrucât termoizolaţia permite circulaţia activă a vaporilor de apă din aer. Plăcile termoizolante de faţadă Open PLUS au F=10 conductivitatea termică ë=0.032 W/mK şi oferă o izolare cu 20% mai eficientă.

Costul materialului pe metrul pătrat pentru Sistemul termoizolant Baumit EPS 5 cm cu o tencuială decorativă Granopor 2K este de 59,83 lei, fără TVA. Montajul se realizează de către echipe specializate, agreate de Baumit. Costul de manoperă variază în funcţie de dimensiunea şi complexitatea lucrării în medie între 11 - 15 euro/mp.

Timpul de manoperă necesar pentru un metru pătrat este de 1,15 ore în care nu este inclus timpul necesar montării profilelor.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional