Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Baza Sportiva Iosia din Oradea va fi extinsa

A.D. Investiţii /

Primaria Municipiului Oradea intentioneaza sa extinda Baza Sportiva Iosia. Anuntul pentru selectarea constructorului urmeaza sa fie publicat in luna februarie, au anuntat reprezentantii institutiei.

Municipalitatea doreste suplimentarea terenurilor de tenis existente cu un numar de patru terenuri (din care unul acoperit cu balon presostatic), dar si realizarea unei clădiri administrative compusa din patru vestiare dotate cu dusuri si wc-uri, terasa inchisa cu modul de alimentatie publica si cabina portar.

La Iosia vor fi mutate si activitatile sportive din cadrul Bazei Sportive "Vointa", situata in zona str. Academiei - str. George Baritiu, iar pe terenul acesteia sa amenajeze o parcare care sa deserveasca zona centrala, au mai precizat reprezentantii Primariei Oradea.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional