Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Be Igloo: Cumpărătorii de locuinţe analizează în primul rând preţul

F. A. Piaţa Imobiliară /

Peste 45% dintre cei care vor să cumpere o nouă locuinţă sunt interesaţi în primul rând de preţul şi de suprafaţa apartamentului, potrivit unui studiu realizat de specialiştii Be Igloo. Locuinţa este aleasă în funcţie de buget, de costurile de întreţinere şi abia apoi în funcţie de zonă.

"Criza i-a obligat pe românii care încă mai au bani pentru o locuinţă să fie mai precauţi când vine vorba cheltuirea acestora. Ei preferă să se uite cu mare atenţie la toată oferta de pe piaţă, chiar dacă acest lucru întârzie procesul de achiziţie, şi să cumpere acolo unde preţurile sunt cele mai atrăgătoare, lăsând zona pe planul doi", a afirmat Nimrod Zvik, managing partner Be Igloo.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional