Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Be Igloo mizează pe stabilizarea pieţei în 2010

F. A. Piaţa Imobiliară /

Deşi economia nu este încă pe pantă ascendentă evidentă, perioada actuală este una propice achiziţiilor, crede Nimord Zvik, directorul de marketing al Be Igloo. "Preţurile sunt la un nivel care nu prea mai poate scădea, decât pentru locuinţele din blocurile vechi. De aceea, consider că achiziţionarea unui apartament acum e o soluţie avantajoasă. Bineînţeles, asta depinde şi de starea de spirit, dar şi de finanţare, de aceea noi vom încerca prin oferte să asigurăm tot confortul posibil din punctul de vedere al riscului financiar, celor interesaţi să cumpere", a adăugat Zvik, informează un comunicat remis redacţiei.

Be Igloo încearcă să aducă alternative la ofertele de creditare imobiliară existente pe piaţă. "Noi oferim variante suplimentare de finanţare adaptate situaţiei financiare a fiecărui client în parte. Ba mai mult, am creat un fond de garantare care le permite acestora recuperarea avansului plătit, dacă apar motive să se răzgândească în următorii cinci ani. Cred că, de exemplu, programul Prima Casă ar putea ajuta în primul rând prin faptul că ar asigura finanţarea necesară celor care au vândut, în vederea achiziţiei unei locuinţe noi", a declarat Nimrod Zvik.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional