Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

BE IGLOO:Revine interesul pentru achiziţia de locuinţe în scopul investiţiei

F. A. Piaţa Imobiliară /

Numărul persoanelor care vor să cumpere o locuinţă în scopul unei investiţii s-a dublat faţă de anul trecut, reiese dintr-o analiză comparativă realizată de Be Igloo pe un eşantion de peste 3.500 de persoane cu vârste cuprinse între 30 şi 55 de ani din mediul urban, intervievaţi în 2010 - 2011.

Studiul a relevat o majorare a bugetului potenţialilor clienţi pentru cumpărarea unei locuinţe, dar şi o documentare mai bună a acestora în ceea ce priveşte procesul de achiziţie şi situaţia actuală a pieţei imobiliare.

"Această analiză ne confirmă preconizările pe care le-am făcut încă de anul trecut şi anume că piaţa imobiliară merge pe un drum ascendent. Am întâlnit în rândul celor interesaţi să cumpere un apartament, persoane mult mai documentate despre condiţiile de finanţare ale băncilor, de ceea ce oferă piaţa, despre proiecte noi, implicit de proiectele pe care noi le promovăm şi le vindem. Asta dovedeşte că oamenii în ultimul an s-au informat, au cercetat şi acum sunt mai focusaţi şi mai hotărâţi pentru că ştiu foarte bine pe ce vor să dea banii, ştiu cum ar trebui să fie investiţia lor şi au curajul să îşi asume o decizie pentru ei şi familiile lor", a declarat Nimrod Zvik, Managing Partner Be Igloo.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional