Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Be Igloo: Vânzările de locuinţe s-au triplat de la începutul anului

F. A. Piaţa Imobiliară /

De la începutul anului s-a înregistrat o triplare a numărului de locuinţe vândute, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit datelor centralizate de specialiştii Be Igloo. Procentual, majoritatea tranzacţiilor, 90%, s-au înregistrat cu apartamente de 2 camere. Numai 9% dintre clienţi au preferat să cumpere apartamente cu 3 camere şi doar un procent s-au orientat spre garsoniere sau locuinţe cu mai mult de 3 camere, arată un comunicat de presă transmis redacţiei.

"În primele trei luni ale anului trecut am vândut doar 10 apartamente, în timp ce în 2011 am înregistrat deja 30 de tranzacţii. Preţurile medii cu care clienţii au achizitionat apartamentele atât în 2010, cât şi anul acesta, a rămas în jur de 80.000 de euro. Chiar dacă aşteptările sunt optimiste, aceste rezultate nu trebuie totuşi să ne facă să aşteptăm un boom imobiliar ca în 2007. Este doar o tendinţă de revigorare a sectorului, normală după doi ani de stagnare", a afirmat Nimrod Zvik, Managing Partner Be Igloo.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional