Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Benevo incepe la vara constructia Victoria City Center

A.D. Investiţii /

Michael Topolinski, CEO si fondator Benevo Capital.

Michael Topolinski, CEO si fondator Benevo Capital.

Dezvoltatorul Benevo, in parteneriat cu CD Capital Partners, vor incepe in aceasta vara constructia proiectului Victoria City Lifestyle Retail Center, amplasat in cartierul Bucurestii Noi din Capitala. Proiectul, cu o suprafata totala de 68.000 mp inchiriabili, va cuprinde un centru comercial si un turn de birouri. Finalizarea este prevazuta pentru trimestrul III din 2014, a anuntat Michael Topolinski, CEO si fondator Benevo Capital.

Saptamana aceasta, Benevo a semnat contractul de inchiriere cu un important lant de hipermarketuri pentru deschiderea unei unitati cu o suprafata de 12.000 mp in cadrul complexului. Pana la mijlocul verii rata de ocupare ar urma sa depaseasca 70%, potrivit estimarilor domnului Topolinski.

Benevo mai are in dezvoltare in parteneriat cu fondul de investitii New Europe Property Investmens (NEPI) proiectul Vulcan Retail Park, cu o suprafata de aproximativ 28.000 mp inchiriabili. Parcul de retail va fi amplasat in sudul Bucurestiului, pe terenul fostei platforme industriale Vulcan.

Cele doua proiecte imobiliare au o valoare cumulata de peste 200 milioane de euro.

Benevo deruleaza negocieri avansate pentru achizitia altor terenuri in Bucuresti in vederea lansarii unor noi proiecte anul viitor, a mai precizat Michael Topolinski.

Dezvoltatorul isi propune de asemenea sa se extinda in Ucraina, unde negociaza achizitia unui teren in Kiev pentru a construi un centru comercial de 50.000 mp inchiriabili.

Pentru a-si sutine planurile de expansiune, Benevo l-a cooptat in echipa pe Ali Ergun Ergen, fostul CEO Anchor Grup.

In luna mai a acestui an, Benevo intentioneaza sa lanseze un fond de investitii de aproximativ 100 milioane USD.

Grupul Benevo mai este cunoscut in Romania prin achizitia unui portofoliu vast de apartamente in ansambluri rezidentiale noi.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional