Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Benevo va construi un parc de retail in locul fabricii Vulcan

I.D. Investiţii /

Benevo va construi un parc de retail in locul fabricii Vulcan

Benevo Capital a achizitionat fosta fabrica Vulcan din Bucuresti, in suprafata de 77.000 mp, in vederea constructiei unui parc de retail, anunta reprezentantii companiei.

"Suntem foarte entuziasmati de dezvoltarea acestui parc de retail modern in zona de centru-sud a Bucurestiului, caracterizata de o lipsa a serviciilor in comparatie cu densitatea locuirii. Terenul fabricii Vulcan s-a evidentiat datorita marimii, locatiei si cailor de acces.", a declarat Michael Topolinski, CEO Benevo Capital.

Parcul de Retail Benevo va fi unul dintre cele mai centrale parcuri de retail din Bucuresti, dispunand de peste 35.000 mp de retail. Proiectul va include un mare centru de bricolaj, un hipermarket de 10.500 mp si o galerie de aproape de 10.000 mp.

Benevo Capital a investit, printr-un grup de societati din Romania, in proprietati rezidentiale si de retail incepand cu anul 2007.

La ora actuale grupul detine cel mai larg portofoliu de apartamente rezidentiale din Romania, Benevo Capital fiind totodata partener in cadrul joint venture-ului stabilit pentru dezvoltarea Victoria City Shopping Center, centru comercial pentru care lucrarile de executie vor fi demarate in acest an.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional