Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

"Bermo Group" Arad a obţinut un credit de 2,7 milioane euro pentru finanţarea primului proiect rezidenţial în Braşov

PAULA BULZAN, Arad Piaţa Imobiliară /

Bermo "Răcădău" Braşov va oferi 198 de apartamente premium într-un complex rezidenţial format din 4 corpuri de clădire.

Bermo "Răcădău" Braşov va oferi 198 de apartamente premium într-un complex rezidenţial format din 4 corpuri de clădire.

Dezvoltatorul imobiliar "Bermo Group" Arad a contractat un credit în valoare de 2,7 milioane de euro de la Banca Transilvania pentru dezvoltarea proiectului rezidenţial Bermo Răcădău, situat în Braşov, pe strada Carpaţilor. Proiectul este dezvoltat de Bermo Group Arad, iar lucrările au fost demarate în 2010 utilizându-se resurse financiare proprii. Cele două corpuri de clădire din prima fază a proiectului conţin 90 de apartamente ce vor fi livrate în primăvara lui 2012.

Valentin Morar, preşedintele Consiliului de Administraţie Bermo Group, a declarat: "Grupul Bermo are cu Banca Transilvania o colaborare foarte bună şi de durată, iar prin acordarea acestei finanţări pentru proiectul rezidenţial Bermo Răcădău, banca ne-a dovedit că e cu adevărat un partener ce a înţeles că acum e momentul investiţiilor. Precizez că aprobarea finanţării înseam-nă pentru noi un vot de încredere. Odată cu acest proiect, vom oferi şi braşovenilor pachetul premium Bermo: un produs de calitate şi servicii aferente la un preţ corect. E ceva ce nu au în acest moment".

Fondat în 2004, Grupul Bermo Arad este activ pe pieţele imobiliare din Arad, Cluj şi Braşov, livrând pes-te 200 de unităţi locative pe piaţa imobiliară din Arad şi peste 100 în Cluj, totalizând până în prezent aproximativ 54.000 metri pătraţi construiţi, având o experienţă însemnată în domeniul dezvoltării imobiliare rezidenţiale pe segmentul premium.

Compania a încheiat anul 2010 cu o cifră de afaceri cu 8 la sută mai mare faţă de anul 2009.

Conducerea companiei este de părere că nu a greşit când s-a poziţionat pe segmentul premium, deoarece acesta se adresează unor clienţi care dispun de resurse şi abilităţi pentru a face faţă dificultăţilor generate de criza financiară. "Consider că am reuşit să înţelegem noile condiţii de piaţă şi să trecem de un an dificil. Ba chiar mai mult, ne-am consolidat şi ne-am extins, încheind anul cu o cifră de afaceri de 6,2 milioane euro, în creştere cu 8 la sută faţă de 2009. Anul 2011 va fi pentru noi un an al investiţiilor, al producţiei, fiind printre puţinii dezvoltatori din România care continuă să construiască", a afirmat Valentin Morar, preşedintele Consiliului de Administraţie al Bermo Group SA.

Alături de "Bermo Răcădău" în Braşov, şi de "Bella Park" în Cluj- Napoca, Bermo Group mai are în dezvoltare pentru 2011 şi proiectul "Smart Residence", amplasat pe strada 9 mai în Arad.

Bermo Group SA este o societate comercială pe acţiuni, cu capital integral privat românesc, care activează în domeniul imobiliar din anul 2004. Acţionarii principali ai Bermo Group SA sunt Imotrust SA, care deţine 58,25 la sută şi omul de afaceri Valentin Morar, cu 41,74 la sută din acţiuni.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional