Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

BNP Paribas Real Estate: Volumul închirierilor a crescut cu 20%

F. A. Piaţa Imobiliară /

Primul trimestru din 2010 a înregistrat o activitate de închiriere mai crescută comparativ cu 2009, aceasta fiind susţinută de relocările chiriaşilor. Comparativ cu primul trimestru din 2009, volumul închirierilor a crescut cu 20%, ajungând la aproximativ 63.000 mp, informează un comunicat al BNP Paribas Real Estate remis redacţiei.

Chiriile au avut o evoluţie puternic descendentă, în special în prima parte a anului trecut, astfel că în perioada T1 2009-T1 2010 acestea au scăzut cu 15-25%, în funcţie de calitatea, localizarea şi gradul de ocupare al proprietăţii.

Randamentele pentru proprietăţile de clasa A au crescut de la 8,5% în trimestrul unu din 2009 până la aproximativ 9% în trimestrul unu din 2010, după ce pe parcursul anului 2009 au avut tendinţa de creştere până la un nivel de 9,5%.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional