Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

BNP Paribas: venituri cu 8% mai mari în 2013

B.D. Piaţa Imobiliară /

Anul trecut, BNP Paribas Real Estate a înregistrat o cifră de afaceri de 716 milioane de euro şi un profit de 164 milioane de euro, în creştere cu 8%, respectiv 6% faţă de 2012, se precizează într-un comunicat trimis astăzi redacţiei.

Divizia de Property Development a demarat proiecte de birouri cu o valoare de peste 300 mii de metri pătraţi, jumătate dintre aceste proiecte fiind din afara ţării noastre. Au fost lansate, totodată, platformele din Dubai, Singapore şi Hong Kong. Divizia de consultanţă a avut cereri semnificative pe pieţele din Germania şi Marea Britanie, cu peste 100 consultaţii de tranzacţii, a declarat Directorul General al BNP Paribas Real Estate, Philippe Zivkovic.

In 2013, tranzacţiile pe segmentul proprietăţilor comerciale au crescut cu 8%, ajungând la 186 milioane de euro, segmentul de consultanţă a sporit cu 15%, însumând 40 milioane euro, iar pe segmentul de Property Management, încasările au crescut cu 5,5%, la 92 milioane euro.

BNP Paribas Real Estate oferă servicii imobiliare, inclusiv dezvoltare de proiecte, tranzacţii, managementul investiţiilor, consultanţă şi este prezentă în peste 40 ţări, cu aproape 3 mii de angajaţi.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional