Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Botosani: Proiectul de reabilitare a Teatrului Mihai Eminescu va fi deblocat

I.D. Investiţii /

Botosani: Proiectul de reabilitare a Teatrului Mihai Eminescu va fi deblocat

Proiectul de reabilitare a Teatrului Mihai Eminescu din Botosani va fi deblocat. In urma intalnirii de ieri, 20 februarie, dintre Ovidiu Portariuc, primarul Botosaniului, si Liviu Dragnea, viceprim-ministru si ministrul Dezvoltarii Regionale, s-a stabilit urgentarea proiectului.

Ovidiu Portariuc, a precizat:

"Domnul viceprim-ministru m-a asigurat de tot sprijinul sau pentru municipiul Botosani, mai ales in ce priveste derularea proiectelor cu finantare europeana. Am convenit ca in cel mult doua saptamani sa ii trimit la minister spre aprobare documentatia pentru proiectul de reabilitare a Teatrului Mihai Eminescu, in valoare de 5 milioane de euro. "

Potrivit edilului municipiului Botosani Ministerul Dezvoltarii Regionale va sprijini si proiectele de reabilitare termica a blocurilor si in pre-finantarea proiectului privind "Parcul Regional de Agrement Turistic si Sportiv Cornisa". Un alt proiect aprobat in cadrul discutiei cu viceprim-ministrul este Centrul National de Informare si Promovare Turistica care va fi realizat in Centrul Vechi al municipiului Botosani.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional